En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yollar yapılıyor

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un görevi devralmasıyla, geçmiş dönemde bitirilmemiş ve bozulmalara uğramış yolların yapımı tüm hızıyla devam ediyor.
Bu haber 36 kere okunmuş. 06.05.2024 Pazartesi 19:40

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İlçenin ulaşım ağında bulunan birçok yolda çalışmalarını sürdüren Yahşihan Belediyesi ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Bir önceki dönemde altyapı çalışmalarından sonra bitirilemeyen yollar Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un görevi devralmasından sonra tüm hızıyla devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Yenişehir Mahallesi ve merkez mahallelerde yol, kilit taşı ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu çalışmaların yanı sıra farklı noktalarda bakım ve onarım çalışmalarına da sürdürüyor.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur yapmış olduğu açıklamasında, “İlçemizin her yerindeyiz ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz Görevi devraldıktan sonra kollarımızı sıvadık ve hiç durmadan çalışmalarımıza devam ettik. Güzel ilçemiz Yahşihan’ın yolları o kadar kötü durumda ki bu konuda vatandaşlarımızdan sürekli şikâyetler alıyoruz. Hem Yahşihan merkezde hem de ilçemizin diğer mahallelerinden yollarımızı tamamlamak için yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz.

 

TÜM YOLLAR YAPILACAK

Bir yandan icralık belediyenin borçlarıyla uğraşıyor, bir yandan da hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile yol yapım çalışmalarımıza ilçemiz genelinde eş zamanlı olarak devam ediyoruz. İlçe genelinde daha önce girilmemiş olan her yerde tüm yollarımızı yaparak daha yaşanılır bir ilçe için tüm ekibimizle birlikte çalışmalarımız devam edecek.” İfadelerini kullandı. Yahşihan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren ilçe sakinleri, yarım kalan yolların yapılmasını sağlayan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a teşekkürlerini ilettiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir