En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yozgatlılar’dan ziyaret

Kırıkkale Yozgatlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği seri ziyaretlerde bulundu.
Bu haber 548 kere okunmuş. 02.02.2021 Salı 18:21

AK PARTİ ZİYARETİ

Kırıkkale Yozgatlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri ilk önce Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan’ı ziyaret etti. Ziyarete Dernek Başkanı Murat Yozgat; yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çetin, Yasin Gülcü, Erkan Başer, Hasan Kılıçer, Bedrettin Karataş ve dernek eski başkanı ve Ak Parti yönetim kurulu üyesi Hakan Şahingöz de katıldı. Yeni seçilen İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetimine başarı dileklerinde bulunuldu.

 

FABRİKA ZİYARETİ

Geçtiğimiz aylarda Prinç Fabrikası İdari İşler Müdürlüğüne atanan Cebrail İbiş de Dernek yönetimince ziyaret edildi. Başarı dilekleri iletildi. Kendisi de aynı zamanda Kırıkkale Yozgatlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesi olan İbiş, yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

EMNİYET ZİYARETİ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne İl Müdür Yardımcısı olarak atanan Uğur Gülcü de Kırıkkale Yozgatlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yönetim kurulu başkanı ve üyeleri tarafından ziyaret edildi. Gülcü’ye yeni görevinde başarılar dilendi.

 

LİSE ZİYARETİ

Ziyaretler zinciri Yahşihan Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi ile tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri yeni göreve başlayan okul müdürü Nusret Kılıç’a başarılar diledi. Kendisi de önceki dönem Kırıkkale Yozgatlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeliği yapan Kılıç, bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir