En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

YSK seçimi iptal etti

Yüksek Seçim Kurulu, AK Parti’nin başvurusu üzerine Keskin seçimleri ile ilgili nihai kararını verdi. AK Parti’nin itirazını değerlendiren YSK, Keskin’de 31 Mart’da yapılan seçimleri iptal etti. Keskin’de yeniden seçim yapılacak…
Bu haber 691 kere okunmuş. 12.04.2019 Cuma 18:25

İLÇE SEÇİMİ APTAL OLDU

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatının Keskin mücadelesi sonuç verdi. 31 Mart’ta yapılan seçimler iki parti arasında gelip gitmişti. Önce AK Parti Adayı Dede Yıldırım’ın kazandığı ilan edildi, ardından ise İyi Parti Adayı Necati Alsancak’ın kazandığı ilan edildi. İYİ Parti Adayı Necati Alsancak 6 oy farkla kazanmıştı. Hatta mazbatasını bile almıştı. Ancak AK Parti seçim sonuçlarına itirazda bulundu. AK Parti oyların yeniden sayılması, geçersiz oyların sayılması gibi itirazlarda bulunmuş fakat bu itirazlarından da bir sonuç alamamıştı.

 

SEÇİM YENİDEN YAPILACAK

Son hamle olarak da seçimlerin iptaline ilişkin talepte bulunan AK Parti Teşkilatı bu defa sonuca ulaştı. YSK, AK Parti’nin kısıtlıların oy kullandırıldığına yönelik belgeli başvurusunu dikkate alarak seçimleri iptal etti. Bu karar üzerine Keskin’de seçimler yenilenecek. Yeni seçimin 2 Haziran Pazar günü yapılması bekleniyor. İlçedeki bu gelişme büyük yankı yaptı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir