En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yüzde 20 açıklaması

İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, önceki akşam Tele1 kanalında Uğur Dündar’ın konuğu oldu ve önemli açıklamalarda bulunarak, partinin yüzde 20 bandını aştığını müjdeledi.
Bu haber 246 kere okunmuş. 28.11.2021 Pazar 12:56

ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, önceki akşam Tele1 kanalında Uğur Dündar’ın konuğu oldu ve önemli açıklamalarda bulunarak, partinin yüzde 20 bandını aştığını müjdeledi. Demokrasi arenası programına canlı yayın konuğu olan Koray Aydın, siyasi gelişmeler, Türkiye’nin durumu ve İyi Parti ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

 

YÜZDE 20’YE ERİŞİLDİ

Aydın, İyi Parti’nin oyunun yüzde 20 bandına erişmiş olduğunu müjde olarak duyurdu. Bu konuda açıklamada bulunan Aydın, “Ak Parti gidiyor. İyi Parti geliyor.  AK Parti'den kopan oylar İYİ Parti'de toplanıyor. Oyumuz yüzde 20 bandına erişmiş bulunuyor. AK Parti'nin, bizi hedef almasının ve üslubunu sertleştirmesinin esas sebebi bu oy akışıdır. İYİ Parti büyümeye devam ediyor” dedi.

 

SALDIRILAR BU YÜZDEN

Ak Parti’den kopanların İyi Parti’ye geçtiğine de dikkat çeken Aydın, partinin hedef alınmasının da bu yüzden olduğunu vurguladı. İyi Parti’nin yüzde 20 bandına eriştiğinin altını çizen Aydın, partinin büyüyerek ve çok güçlenerek gelmekte olduğuna işaret etti. Aydın’ın bu açıklamaları partililerin sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir