En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Zafer adayı Erkeç

Bir süredir partinin il başkanlığı görevini yürüten Emin Erkeç Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı oldu.
Bu haber 73 kere okunmuş. 08.02.2024 Perşembe 19:54

Bir süredir partinin il başkanlığı görevini yürüten Emin Erkeç Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı oldu. 31 Mart yerel yönetimler seçimleri için bir parti daha Kırıkkale adayını belirledi. Bir süredir partinin il başkanlığı görevini yürüten Emin Erkeç Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı oldu.

 

ADAY OLDU

Adaylık süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç “Kırıkkale'nin en genç İl Başkanı olarak bu yola çıktım ve şimdi de sizlere Kırıkkale’nin en genç Belediye Başkan Adayı olarak sesleniyorum. Sizlere cümlelerime başlamadan önce yanımda olduğunuz ve desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ancak, şunu bilmelisiniz ki, biz daha yolun başındayız ve daha gidecek çok yolumuz var. Bu yolculukta ilk günkü heyecan ve inançla ilerleyerek sizleri memnun edeceğimize inancımız sonsuz” diye konuştu.

 

AÇIKLAMA YAPTI

Erkeç “Biz Kırıkkale’ye hizmet etmek adına 31 Mart’ta geleceğimizi aydınlatmak için yola çıkıyoruz. Amacımız, Kırıkkale’nin yıllardır bitmeyen fakat çokta önemli sorunlarına çözüm bulmak. Bu yolda, dürüstlük, adalet ve şeffaflık ilkeleriyle ilerleyeceğimize söz veriyorum. Kırıkkale’nin geleceğini şekillendirecek olanlar, genç ve dinamik insanlar! Bu seçimde, sizlerin görüşleri tek tek dinlenirken, bize tecrübeleriyle yön veren yaş almış büyüklerimizin görüşleri ise baş tacımız olacak. Zafer Partisi olarak ilimizin güzel bir geleceğe doğru ilerlemesi için son enerjimize kadar çalışmaya hazırız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir