En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Zafer Partisi iddialı

Zafer Partisi Kırıkkale Kurucu İl Başkanı Salim Duruakan, Kırıkkale'de görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile buluşarak gündeme dair konular üzerine açıklamalarda bulundu.
Bu haber 284 kere okunmuş. 30.06.2022 Perşembe 18:31

Zafer Partisi Kırıkkale Kurucu İl Başkanı Salim Duruakan, Kırıkkale'de görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile buluşarak gündeme dair konular üzerine açıklamalarda bulundu. Bahçeli Konakta gazeteciler ile bir araya gelen Duruakan, "Biz bütün sığınmacıları barış ve güven içerİsinde geldikleri köye geldikleri şehirlere güvenli yerleşmelerini sağlayacağız” dedi.

 

 

GAZETECİLERLE BULUŞTU

Zafer Partisi Kırıkkale Kurucu İl Başkanı Salim Duruakan, gazetecilere açıklamada bulundu ve "Biz Zafer Partisi olarak 9 ay önce kurulduk. Şu anda 75 ilde teşkilatlanmamızı tamamlamış durumdayız. Temmuz ayında büyük kongremiz olacak. Seçimlere girmeye hak kazanacağız. Kırıkkale'de teşkilatlanmamızı tamamladık. Kırıkkale kongremizi büyük kongreden önce 6 Temmuz Çarşamba günü Genel Başkanımız Ümit Özdağ'ın katılımıyla yapacağız.  Partimizi seçimlere götüreceğiz inşallah. Eğitimde Meslek Liselerine ağırlık vereceğiz. Üniversite sayısı düşürülecek nitelikli üniversiteler olacak. Öğrenciler için projelerimiz var. Her öğrenci hak ettiği gibi tek kişilik odalarda öğrenimini görecek. Biz iktidara geldikten sonra her okulda andımız tekrar okunacak. Bu bizim Türk milletine sözümüzdür. Meslek Liseleri ile birlikte nitelikli eğitim vereceğiz. Şu an çok fazla İmam Hatip Liseleri arttırılmış durumda, İmam Hatip Liseleri artık eskisi gibi değil. Eğitimi çok daha güzel seviyelere getireceğiz” dedi.

 

SIĞINMACI AÇIKLAMASI

Duruakan, "Tüm sığınmacıları biz Zafer Partisi olarak kendi ülkelerine barış ve güven içerisinde kendi ülkelerine göndereceğiz. Genel Başkan Yardımcımız Şükrü Sinan Gürel şuan Şam yönetimi ile görüşmelere başlamış durumdalar. Ülkemizin demografik yapısı değişti. Daha da ileriye gitmesini istemiyoruz. Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay gibi illerimiz şuan çok kötü durumda kendi nüfusunu aşan sığınmacı nüfusuna sahip. Sığınmacı selfi çekiyor, birileri çıkıp şaka yapıyorlar, oyun oynuyorlar gibi açıklamalar yapıyor, kesinle katılmıyoruz. Sığınmacılar kadınlarımızı, çocuklarımızı taciz ediyor sapıklık yapıyorlar. Biz onları entegre etmeye çalışmayacağız.

 

HERKESİ BEKLİYORUZ

Biz bütün sığınmacıları barış ve güven içerisinde geldikleri köye geldikleri şehirlere güvenli yerleşmelerini sağlayacağız. Bizim ilk bir yıl içerisinde tüm sığınmacı nüfusunu sadece Kırıkkale'den değil tüm Türkiye'den göndermek. İlk bir yıl içerisinde tüm sığınmacıları gönderdikten sonra zaten ekonomide %13'e yakın enflasyonda bir düşüş olacak. Kira fiyatları düşecek, konut fiyatları düşecek biz ekonomi politikalarımızla çalışmaya başlayacağız. Türkiye'yi hak ettiği yere getireceğiz. Neden Zafer Partisi Zafer Partisi'nin motivasyonu Atatürkçü, Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerine vatanseverlerin toplandığı bir yer oldu artık Zafer Partisi. Kırıkkale Zafer Partisi'ne ilgi yoğun il binamızı açalı 6 oldu. Ciddi şekilde üye sayımız oldu. Biz herkesi Kırıkkale Zafer Partisi'ne bekliyoruz" diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir