En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Altınışık büro açtı

İyi Parti il başkanlığından istifa ederek İyi Parti'den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığına hazırlanan Bülent Şükrü Altınışık Kırıkkale'de ilk seçim bürosunu açan aday adayı oldu.
Bu haber 169 kere okunmuş. 15.01.2023 Pazar 14:39

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İyi Parti il başkanlığından istifa ederek İyi Parti'den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığına hazırlanan Bülent Şükrü Altınışık Kırıkkale'de ilk seçim bürosunu açan aday adayı oldu. İzmir Caddesi'nde vatandaşların hizmeti için açılan seçim bürosuna İyi Parti il yönetimi 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan İl Başkanı Yavuz Kuzucu şunları söyledi. Kuzucu, “Önceki Dönem İl Başkanımız, Partimizin Milletvekili Aday Adayı Sn. Bülent Şükrü Altınışık'ı seçim bürosuna İl Teşkilatımızla birlikte ziyarette bulunduk. Emekleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

ALTINIŞIK’TAN TEŞEKKÜR

Altınışık ise, “Bugün, Seçim Çalışma Ofisimizi ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan İl Başkanım Sn. Yavuz Kuzucu ve Yönetimine, Merkez İlçe Başkanım Sn. Arap Osman Baran ve Yönetimine, Kadın Kolları Başkanım Sn. Melahat Cömert ve Yönetimine, Yahşihan, Bahşılı, Karakeçili, Çelebi, Balışeyh, Delice İlçe Başkanlarıma, Çerikli, Hacılar Belde Başkanlarıma şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve destekten dolayı her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İşte vefa, işte dostluk… Çok teşekkür ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir