En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çöp ev temizlendi

Kırıkkale Bağlarbaşı Mahallesi 187. Sokak üzerindeki evin içi ve etrafının ikamet sahibi tarafından çöp ev haline getirildiği yönünde mahalle sakinlerinin...
Bu haber 440 kere okunmuş. 10.02.2021 Çarsamba 16:42

Kırıkkale Bağlarbaşı Mahallesi 187. Sokak üzerindeki evin içi ve etrafının ikamet sahibi tarafından çöp ev haline getirildiği yönünde mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından temizlenip sokak boydan boya dezenfekte edildi.

 

TEMİZLİK YAPILDI

Bağlarbaşı Mahallesi 187. sokak sakinleri mahallerinde ikamet eden bir komşularının evini ve etrafını çöp eve çevirdiğini, buradan ağır kokular geldiğini belirterek şikayette bulundular. Şikayetin ardından Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yine Zabıta ekiplerinin nezaretinde çöp evde temizlik çalışmalarına başladılar. Ekipler tarafından halk sağlığını tehlikeye atan ve vatandaşlara rahatsızlık veren evde ve çevresinde yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 kamyon çöp çıkan ev ve çevresi koronavirüse karşı dezenfeksiyon işlemi de gerçekleştirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir