En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Değeri artıyor

Kırıkkale son yıllarda artık sosyal ve ekonomik yaşama katkı veren yatırım ve çalışmalar ile gündeme geliyor. Kırıkkale marka oluyor, marka değeri ise artıyor.
Bu haber 438 kere okunmuş. 10.01.2021 Pazar 11:26

ÖNEMLİ PROJELER YAPILDI

Kırıkkale son yıllarda artık sosyal ve ekonomik yaşama katkı veren yatırım ve çalışmalar ile gündeme geliyor. Kırıkkale marka oluyor, marka değeri ise artıyor. Bu konuda özellikle Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in çaba, katkı ve girişimleri dikkat çekiyor. Sezer, şehirde efsane Vali olarak adını tarihe yazdırıyor. Bugüne kadar siyasetçilerin hep söz edip bir türlü yapamadıkları ne varsa Vali Yunus Sezer bunları tek tek gerçekleştirmeye başladı. Bu sayede ise şehrin adı marka oldu, marka değeri de artmaya başladı.

 

DEĞER KATAN ÇALIŞMALAR

Kırıkkaleliler soysal ve ekonomik yaşama katkı sağlayan çalışmalarından ötürü Vali Sezer’e teşekkür ediyor. Pandemi nedeniyle yapılan çalışmaları katkıları henüz tam olarak hissedilmese de önümüzdeki süreçte bunun olumlu etkilerinin dikkat çekici olarak görüleceği söyleniyor.  Vali Sezer, Çeşnigir Kanyonu, Dinek Dağı Projesi, En Güzel Köy Benim Köyüm çalışması ve diğer bir çok çalışma ile Kırıkkale’ye değer katan projeler gerçekleştirdi. Kırıkkale’nin yöresel ürünlerini de marka haline getiren Tanzim Satış noktaları ile de ilin ismini değerlendirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir