En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TSO duyuru yaptı

Enerji verimliliğinin artırılması amacıyla Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığınca 24.sü düzenlenen proje yarışması başvuruları devam ediyor.
Bu haber 174 kere okunmuş. 18.12.2023 Pazartesi 19:08

DUYURU YAPILDI

Kırıkkale TSO, yarışmaya katılacaklar için son başvuru tarihinin 29 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu. Kırıkkale Ticaret Odası Başkanlığı, Enerji verimliliğinin artırılması amacıyla 24.sü düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışmaları (SENVER) proje yarışması için duyuru yaptı. Projeye katılacaklar için son başvuru tarihinin 29 Aralık olarak hatırlatıldığı duyuruda, katılmak isteyenlerin geç kalmamaları istendi. Kırıkkale TSO, konuya ilişkin yapılan duyuru hakkında şu bilgilere yer veriliyor.

 

BİLGİ VERİLDİ

“Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, ulusal enerji politikaları çerçevesinde enerji verimliliğinin artırılmasını hedefleyerek bu hedefin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan proje ve çalışmaların kamuoyuna duyurulmasını ve teşvik edilmesini tüm dünyada olduğu gibi etkin bir politika aracı olarak değerlendirmektedir. Bu düşünceden hareketle endüstriyel işletmelerin uyguladığı enerji verimli ve çevreye duyarlı projelerin ve teknolojilerin ortaya çıkarılması, tanıtılması ve yaygınlaştırılması, endüstriyel işletmeler arası bilgi alışverişinin artırılması, enerji verimliliği konusunda yeni ve benzer çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla her yıl Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışmaları (SENVER) düzenlenmektedir.

 

BAŞVURU BİLGİLERİ

Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı’nca bu yıl yirmi dördüncü kez düzenlenecek olan Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışmaları (SENVER-24), Sanayide Enerji Verimliliğinin Artırılması Proje Yarışması usul ve esasları https://enerji.gov.tr/evced-bilinclendirme-enerji-verimliligi-konulu-yarismalarimiz bağlantısında yer almaktadır. Başvurular, 29 Aralık 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı, Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cd. D:2, 06520 Çankaya/ANKARA adresine yapılır”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir