En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mahallede bulundu

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, 14 Nisan 2025 tarihinde, Merkez Gürler Mahallesinde tütün satışı yapan M.B. (33) isimli şahsın işyerine düzenlediği operasyonda, faturasız 60 kilogram tütün ve 4680 adet dolu makaron ele geçirdi.
Bu haber 11 kere okunmuş. 15.04.2025 Salı 18:46

MAHALLEDE OPERASYON

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde, Gürler Mahallesinde tütün ürünleri satışı yapan bir iş yerinde büyük bir operasyon gerçekleştirdi. 14 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, M.B. (33) isimli şahsa ait iş yerinde faturasız olduğu tespit edilen 60 kilogram tütün ile 4680 adet dolu makaron ele geçirildi. Jandarma ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında, bölgede tütün ve sigara üretimiyle ilgili yaptıkları kapsamlı istihbari çalışmalar sonucunda, Merkez Gürler Mahallesinde tütün ürünleri satan işyerini takibe almıştı. Yapılan denetim ve aramalar sonucunda, iş yerinde kaçak yollarla temin edilmiş ve faturasız satışı yapılan tütün ürünlerine rastlandı.

 

60 KİLO BULUNDU

Ele geçirilen 60 kilogram tütün ve 4680 adet dolu makaron, gümrük kaçağı olarak nitelendirildi. Olayla ilgili olarak, Jandarma ekipleri Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından aldıkları talimat doğrultusunda adli tahkikat başlattı. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ve yasa dışı tütün ticaretiyle mücadelede kararlı olduklarını belirtti. Ayrıca, vatandaşların yasa dışı faaliyetleri bildirmeleri için jandarma birimlerine başvurabilecekleri ifade edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir