En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Reçine esrar bulundu

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ile Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kırıkkale-Ankara D200 Karayolu üzerindeki...
Bu haber 294 kere okunmuş. 29.04.2021 Perşembe 18:19

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ile Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kırıkkale-Ankara D200 Karayolu üzerindeki Yahşihan Yüksek Hızlı Tren Viyadüğü yol kontrol noktasında durdurulan ve Ankara iline yolcu taşımacılığı yapan bir minibüste narkotik köpeği Cesur’un da katılımıyla denetim yapıldı.

 

 

NARKOTİK OPERASYONU

Faaliyet esnasında narkotik köpeğinin bir yolcuya aşırı tepki göstermesi üzerine söz konusu şahıs araçtan indirilerek şahsın kimlik tespiti ve üst araması yapıldı. Yakın bir tarihte yasadışı yollarla ülkemize giriş yaptığı tespit edilen Afgan uyruklu yasadışı göçmenin üzerinde yapılan detaylı aramada; iç çamaşırına gizlenmiş şekilde piyasa değeri yaklaşık 300.000 TL olan 400 gr civarında Reçine Esrar,  (2) adet cep telefonu,  4.000.000 İran Riyali, (2) adet sahte yol izin belgesi ele geçirildi.Ele geçirilen reçine esrar, kenevir bitkisi tepe kısmı ve yapraklarının reçineli bölümlerinin özel yöntemlerle toplanmasıyla elde edilen ve üretimi çok güç olduğundan ender bulunan pahalı bir uyuşturucu çeşididir.Arama esnasında Jandarmayı yanıltmak maksadıyla yasadışı göçmenin sağır ve dilsiz olduğunu beyan eden minibüs şoförü ile yanındaki koltukta seyahat eden yeğeni de soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Tahkikat çok yönlü olarak devam ediyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir