En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali'ye MKE ziyareti

Kısa bir süre önce görevine başlayan MKEK Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Yasin Akdere Kırıkkale’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Bu haber 501 kere okunmuş. 23.10.2019 Çarsamba 09:47

FABRİKA ZİYARETLERİ YAPILDI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ile ziyaretlerine başlayan Genel Müdür Akdere, Kırıkkale ve MKEK’nın Kırıkkale’de bulunan fabrikalarıyla alakalı neler yapılabilir konusunda detaylı çalışmalar yapıldığını söyledi. MKEK Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Yasin Akdere, Türk savunma sanayinde önemli bir yere sahip, Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterine her aşamasıyla yerli ve milli silahlar kazandıran Makine Kimya Endüstrisi Kurumunun (MKEK) Kırıkkale’de bulunan fabrikalarında incelemelerde bulundu. Kırıkkale’deki ziyaretlerine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ile başlayan Genel Müdür Akdere, daha sonra bir döneme damga vurmuş MKE Çıraklık Okulu binasının yerinde inceledi. MKE Silah Müzesi ile ziyaretlerine devam eden Genel Müdür Akdere, MKE Silah Fabrikası ve diğer fabrikaları da inceleyerek kurum müdürlerinden bilgiler aldı. Tezgah başında işçileri de ziyaret eden Genel Müdür Akdere, ürettikleri silahların büyük bölümü Mehmetçiğin Suriye’de gerçekleştirdiği Barış Pınarı Operasyonunda kullanılan işçileri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

DETAYLI TOPLANTI YAPILACAK

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretlerde Genel Müdür Akdere’ye Kırıkkale Valisi Yunus Sezer eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sezer, bundan sonraki dönemde de Genel Müdür Akdere’nin Kırıkkale’ye çalışma ziyaretlerinin devam edeceği mesajını verdi. Kırıkkale Valiliği şeref defterini imzalayan MKEK Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Yasin Akdere, Kırıkkale ile ilgili, MKE ile ilgili neler yapılabilir konusunda önümüzdeki günlerde detaylı bir toplantı yapacaklarını söyledi. Genel Müdür Akdere daha sonra uzun yıllar Kırıkkalespor’a hizmet veren Fikret Karabudak Stadyumu ve spor tesislerinin yerinde inceledi.

 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir